Dyresex

For mig at se er den aktuelle debat om et forbud mod dyresex ren og skær underholdning. For hvad handler debatten egentlig om? Den er meget mangelfuld i sit indhold. Og lige for at slå det helt fast; jeg bryder mig på ingen måde om mishandling af hverken dyr eller mennesker.

Strafbart
Det er faktisk en ret spøjs debat, for vanrøgt af dyr er i forvejen ret strafbart. Og dyremishandling er allerede ulovligt, på trods af at langt de fleste landbrugsdyr behandles ad helvedes til under noget, der kunne ligne KZ-lignende forhold.
Hvorfor behøver vi så at gøre dyresex ulovligt, og hvorfor har vi ikke allerede gjort det?
Når vi ønsker dyresex gjort ulovligt, er det for at sende et signal om vores moralske forkastelse og afstandstagen til nogle minoriteters seksuelle perversioner. De personer, det handler om, må ikke stimulere et dyr eller udnytte det seksuelt, for det er forkert i vores øjne.

Svine-sex
Men hele sagen handler faktisk ikke om at tage afstand fra seksuel udnyttelse af dyr eller ej.
Se lige på vores egen industri, vores svineproduktion! Her foregår der ting og sager.
Når en læge for eksempel skal inseminere en so, foregår det ved, at han gnubber dens patter og stimulerer den, så den bliver ophidset (gerne med orgasme til følge), inden han inseminerer den. Dette gøres, fordi det fremmer sandsynligheden for en vellykket drægtighed.
Hvis vi skulle gøre dyresex ulovligt, ville statskassen derved miste milliarder.
Og hvis vi virkelig skulle droppe mishandling af dyr én gang for alle, så skulle vi omlægge hele landbruget!

Kroner og øre
Måske skulle vi nuancere debatten lidt, og vurdere om de sjældne forekommende dyresex-seancer mellem mennesker og dyr hjemme i privaten virkelig er et problem sat op imod den sande forklaring på, hvorfor det ikke for længst er ulovligt.
Forklaringen er kroner og ører.
Lad os for pokker hellere diskutere, om vi skal fortsætte det her væksthelvede. Hvor er vi på vej hen?

Hilsen Jakob