Drop dildoen!

Der sidder man så efter vennemiddagen. Cognac i glasset og alle har lidt røde kinder af alkoholindtaget. Så bryder den mest frigjorte af kvinderne ud i en snak om sit sidste indkøb af sexlegetøj. En fænomenal ny dildo eller det helt hotte; en vibrator, der kan ryste hende til ekstatiske orgasmer på under 10 minutter. Og der er garanti på – ellers får man pengene tilbage.

De andre kvinder kvidrer med i snakken. De har alle sammen været til mindst et houseparty, hvor de har købt og diskuteret alle de vibrerende og batteridrevne former for sexlegetøj, der findes på markedet.

Mændene sidder lidt og piller i servietterne. Ingen blander sig. For hvor passer manden ind i det spil? Og vi ved, at hvis du siger i et pip i retning af, at den form for orgasme ikke er det samme som det intime samvær man kan have med en partner, vil 6 småfulde og hysteriske kvinder overfalde dig verbalt og i den grad læse dig lektien om kampen for kvindefrigørelsen og retten til at få en orgasme.

Du tænker; if you can’t beat them – join them, og spørger interesseret ind til, hvor det bedste sted for indkøb af sexlegetøj findes. Du følger forklarende op med, at den mekaniske latexkusse, du altid har i din natbordsskuffe nemlig er slidt helt ned, og du er lidt træt af dit oppustelige får, selvom det har 3 vibrerende åbninger.

Det forandrer kvinderne til de arrigste valkyrier.
’Hvor er du pervers og klam – en latexkusse!!!’

Men hvad er forskellen? Om man er kvinde eller mand, er det altså helt forvrænget, at man kun kan få orgasme, hvis man har 2 aa-batterier eller en ledning til en stikkontakt.

Det er mindst ligeså perverst og unaturligt at man i kvindefrigørelsens navn har overtaget den dårlige del af mandens seksualitet, hvor alt handler om at pumpe hurtigere og hårdere til man får en udløsning. Hvor den vibrerende dildo over årene må udskiftes til et trykluftsbor, for at opnå den tilsigtede virkning.

For hverken latexkusser eller vibratorer udvikler os seksuelt, så vi kan forbedre vores evne til at være erotiske mennesker.
Og det vil vi gerne – både mænd og kvinder.

Så drop dildoen og skærp sanserne!