Drop dildoen!
Drop dildoen!
Jakob Olrik Jakob Olrik · 5 minutters læsning

De andre kvinder kvidrer med i snakken. De har alle sammen været til mindst et houseparty, hvor de har købt og diskuteret alle de vibrerende og batteridrevne former for sexlegetøj, der findes på markedet.

Mændene sidder lidt og piller i servietterne. Ingen blander sig. For hvor passer manden ind i det spil? Og vi ved, at hvis du siger i et pip i retning af, at den form for orgasme ikke er det samme som det intime samvær man kan have med en partner, vil 6 småfulde og hysteriske kvinder overfalde dig verbalt og i den grad læse dig lektien om kampen for kvindefrigørelsen og retten til at få en orgasme.

Du tænker; if you can’t beat them – join them, og spørger interesseret ind til, hvor det bedste sted for indkøb af sexlegetøj findes. Du følger forklarende op med, at den mekaniske latexkusse, du altid har i din natbordsskuffe nemlig er slidt helt ned, og du er lidt træt af dit oppustelige får, selvom det har 3 vibrerende åbninger.

Det forandrer kvinderne til de arrigste valkyrier.
’Hvor er du pervers og klam – en latexkusse!!!’

Men hvad er forskellen? Om man er kvinde eller mand, er det altså helt forvrænget, at man kun kan få orgasme, hvis man har 2 aa-batterier eller en ledning til en stikkontakt.

Det er mindst ligeså perverst og unaturligt at man i kvindefrigørelsens navn har overtaget den dårlige del af mandens seksualitet, hvor alt handler om at pumpe hurtigere og hårdere til man får en udløsning. Hvor den vibrerende dildo over årene må udskiftes til et trykluftsbor, for at opnå den tilsigtede virkning.

For hverken latexkusser eller vibratorer udvikler os seksuelt, så vi kan forbedre vores evne til at være erotiske mennesker.
Og det vil vi gerne – både mænd og kvinder.

Andre læste også

Det er dejligt at have selvindsigt. Men er det kammet over? Læser du konstant selvudviklingsbøger og tager kurser – hånden på hjertet? Eller er du ovre i den helt anden grøft? Undersøg det ved at tage denne test.

Det er jul. Vi går op i, hvad vi spiser og nyder alt det, vi putter ind i munden. Vi dyrker de danske juletraditioner og hylder Jesus og alle hans gode råd. Men husker vi det vigtigste?

De 7 chakraer: I tantraen forestiller man sig, at kroppen har 7 centre, hvor forskellige energier primært rammer os. De kaldes chakraer. Dem skal man være opmærksom på, for jo mere du kan åbne op for, at du bliver ramt af universets energistrømme, jo mere oplyst vil du blive.

For længe, længe siden boede der i Indien en mand der hed Mallanaga Vatsyayana. Han elskede sin kone meget højt og ønskede derfor, at han kunne tilfredsstille hende seksuelt. Derfor (og skam kun af disse noble årsager!) eksperimenterede han med alle mulige stillinger, for at finde den ypperste tilfredsstillelse for sin elskede.

Jeg har netop lige afsluttet en to år lang foredragsturne. Jeg har været rundt i det meste af Danmark og snakket med rigtig mange kvinder – over 20.000 kvinder faktisk. De har stillet mig spørgsmål og fortalt om deres drømme og længsler. Med dén viden vil jeg mene, at jeg godt kan tillade mig at drage en konklusion: Vores kvinder længes efter mere mand!

Forsoning. Jakob hører aldrig fra Dorte igen. Men han hører fra sin ven, der sidst kaldte ham et dumt svin. De mødes og taler ærligt om Dorte, den farlige drømmer.

I parforholdet lover vi hinanden troskab. Et sidespring dræber kærlighed. Død. Bum … men hvad er alternativet?

Endnu engang har modebranchen chokeret og skabt røre. Jo tak, hvem har ikke set billedet af den underernærede unge model, de bragte i magasinet Cover fornyligt? Forståeligt nok satte billedet gryderne i kog, folk hidsede sig op på de sociale medier og mente at kz-looket ikke er til gavn for alle de unge piger, der lader sig påvirke af moden. Og jeg giver dem ret. Det er sørme da ikke særligt flatterende, smukt eller elegant at fremstille en ung model på den måde i tøjreklamerne.

Hjertesorg! Hvordan er det gået med podcastgæsten, der var blevet forladt af sin mand efter tyve år? Hun følte sig vraget. Jakob Olrik anbefalede hende at vende tingene lidt på hovedet. Vi har taget fat i hende.

Dine sanser betyder mere end du tror, når du er på udkig efter en potentiel kæreste.

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind