Dorte, den farlige drømmer: Episode 1

Der er en ufattelig stor kærlighedslængsel derude, har jeg erfaret igen og igen på mine foredragsturneer. Indimellem undrer det mig, at det kan være så svært at gribe fat i kærligheden til hinanden. Men måske er en af grundene, at mange farer vild i deres længsler.

Det gjorde Dorte, som jeg vil fortælle om her.

Hendes drømme om den perfekte kæreste blev blandet op med en mangel på virkelighedsfornemmelse, en livlig fantasi og en tendens til ikke at se og høre andre, og så udviklede det sig til en farlig cocktail, som jeg i den grad fik at smage.

”Vores forhold” begyndte på den måde, at hun sms’ede mig.

Kære Jakob. Kan mærke, at der bare var en stærk forbindelse, da vi mødtes forleden ved dit foredrag, og at det skal være os to. Jeg tror også, at du mærkede det. Hvad siger du til drinks i aften. Vælg selv et sted nær dig. Kys, din Dorte

Jakob kl. 14.02

Hej Dorte, undskyld, men jeg kan ikke huske, at vi mødtes. Vh Jakob

Dorte kl. 14.05

Jeg var hende, du snakkede længe med om din bog Natsværmer efter dit foredrag på Østerbro.

 

Jakob kl. 16.16

Nu husker jeg. Interessant samtale, men jeg har desværre ikke tid til drinks i de kommende uger.

 

Dorte kl. 16.17

Er du hjemme?

 

Jakob kl. 16.20

Ja, men i gang med noget vigtigt.

Dorte kl. 16.21

Jeg er vigtigere. Jeg står uden for din dør med champagne.

 

Jakob kl. 16.22

Som sagt, jeg kan desværre ikke.

 

Dorte kl. 16.24

Er du ikke nysgerrig efter at se mit frække undertøj. Jeg skriger højt, hvis du ikke lukker mig ind. Åben nu!

 

Efter den sidste udmelding synes jeg ikke rigtig, jeg havde noget valg og åbnede min hoveddør.