JAKOBS JULEKALENDER - 8. DECEMBER

 

Dorte den farlige drømmer #8

At Dorte havde medbragt sine tre børn i sommerhuset, gjorde det selvfølgelig heller ikke nemmere at afvise hende. Ellen på 4, Buster på 8 og Kalle på 13 var som børn er fleste, indimellem vildt charmerende, ofte ret larmende, og tit vildt irriterende.

Det gjorde det også svært, at de kom så godt ud af det med min datter. Sammen legede de i haven, tog til stranden, tegnede og lavede pandekager.

Hele tiden var nogle af dem eller alle fire omkring Dorte og mig. Jeg kunne ligesom ikke råbe til Dorte, at nu skulle hun altså tage at skride.

Nætterne – og kvalmen

Den første nat gik hun med til at sove med det ene af sine børn i stuen, mens de andre to børn sov på gæsteværelset.

Den næste nat kom hun ind til mig midt om natten og var på vej op i min seng, da jeg mumlede, at jeg havde det dårligt og helst ville, at hun holdt sig væk.

På der her tidspunkt gav hun mig næsten kvalme, så det var ikke løgn.

“Har vildt lyst”

   ”Det er synd for dig.” Hun strøg mig insisterende over panden og brystet.

   ”Når jeg har det sådan, gør berøring det kun værre,” sagde jeg med lukkede øjne.

   ”Okay, så lader jeg dig være, men du skal vide, at jeg har vildt lyst til dig.”

Kærlighedskrig?

Og så gjorde hun noget mærkeligt. Hun kneb mig hårdt i siden, så hårdt, at jeg næste dag så, at der var vokset et blåt mærke frem på størrelse med en femkrone.

Jeg hoppede lidt i sengen og åbnede øjnene. Et kort øjeblik stirrede vi på hinanden, og jeg havde en oplevelse af at se på en kvinde, der udmærket vidste, hvad der foregik, og nærmest så det som en krig.

Alt i hendes ansigt og de brune øjne var kampberedt.

Hun ville ikke give sig, før jeg lå på gulvet og bad om hendes kærlighed, og var parat til hvad som helst for at få min gunst og blive min kæreste.

   ”Jeg må gøre noget for at holde hende på afstand,” tænkte jeg, da hun var gået og havde lukket døren bag sig. Jeg trak gysende dynen op til hagen.

LÆS FORRIGE AFSNIT AF ‘DORTE, DEN FARLIGE DRØMMER’