JAKOBS JULEKALENDER - 5. DECEMBER Føljeton

 

Dorte den farlige drømmer #5

Jeg stod ved baren på det her flotte, nyt drinkssted i indre København. Humøret omkring mig var højt og småsnalret.

Selv var jeg på min tredje drink og optaget af at råbe mig igennem en småfilosofisk samtale med min gode ven Michael, da jeg pludselig ud af øjenkrogen fik øje på noget rødt, der nærmede sig mig i en helvedes fart.

Jeg nåede knap nok at tænke en tanke, før det gik op for mig, at det var Dorte, der hvirvlede sig ind mod mig i en kort, rød kjole, med opsat hår, masser af makeup og røde, runde, dinglende øreringe.

Der er du

 ”Jakob, der er du jo,” sagde hun, som havde jeg bare stået og ventet på hende.

Hun kyssede mig bestemt på munden, strøg mig over kinden og tog min hånd. Jeg havde ikke rigtig anden mulighed end at præsentere hende for Michael.

”Det her er Dorte,” sagde jeg befippet.

 ”Og hvornår er du så dukket op i hans liv? Dig tror jeg aldrig, Jakob har snakket om,” spurgte Michael og studerede hende nysgerrigt.

JULETILBUD-SPAR 25%

Lusket!?

Dorte sendte mig et undrende øjekast og blinkede flirtende til Michael. ”Jeg er Jakobs elskede, og helt ærligt, så har han heller aldrig fortalt om dig. Det er lidt lusket, ikke?”

 ”Vældig lusket. Måske ville han have dig for sig selv,” lo Michael.

 Dorte klemte min hånd endnu fastere og lænede sig smilende ind mod min arm. ”Det er sandt, det vil han nok. Vi kan godt lide bare at være os to, ikke Jakob?”

Min elskede

”Desværre er jeg nødt til at gå nu,” sagde jeg, flyttede mig og hev ikke særlig elegant hånden til mig.

”Er du? Øv. Men vi ses lige om lidt, min elskede.” Dorte lod sig ikke slå ud. Hun strakte op på tå, greb fat om min skulder og kyssede mig sugende på halsen, inden hun lod mig gå.

Michael fulgte mig nysgerrigt udenfor. ”Hvem er hun? Hvor længe har I kommet sammen?”

 ”Vi kommer ikke sammen.” Jeg vendte mig arrigt mod ham.

 ”Det ser hun ud til at mene, at I gør.”

Bare en nat …

 ”Ja, men der er virkelig ikke noget i det. Vi var sammen én nat for nogle måneder siden, ikke andet. Lige siden har jeg prøvet at fortælle hende, at jeg ikke vil have et forhold. Det er da altid noget, at hun ikke følger efter mig. Måske var det derinde bare et lille skuespil, hun opførte for at se, hvor langt hun kunne nå med det. Måske hører jeg aldrig fra hende igen.”

 ”Jeg tror nu ikke, du har hørt det sidste fra hende,” sagde Michael og løftede begge øjenbryn advarende.

Succesfulde kvinde, hvordan finder du et match?

LÆS FORRIGE AFSNIT AF ‘DORTE, DEN FARLIGE DRØMMER’