Blowjob #2

Slikkepinden
Det er en af de mere orale teknikker. Kvinden skal her forestille sig, at hun har fået en af de kæmpestore slikkepinde fra Tivoli, der er alt for stor at have i munden på en gang. I stedet slikker hun alt sukkeret af den, hele vejen rundt. Specielt ved pikstrengen.

Bananen
Den siger næsten sig selv. Men et godt trick er, at kvinden forcerer sine læber ud over sine tænder. Med hænderne kan hun nu tage godt fat om skaftet på pikken. Hvis hendes tænder er helt skjult af hendes læber, vil hun blive helt overrasket over, hvor voldsomt og hurtigt hun nu kan gå til værks.

Skålen
En glimrende ekstrateknik, der er fantastisk, hvis manden ikke er omskåret (man kan måske også omskåret, men det har jeg i sagens natur ikke selv prøvet).

Her laver hun Eiffeltårnet, der som beskrevet i ”Tag den i hånden” går ud på, at hun masserer pikken opad. Hele tiden op, op og aldrig tilbage. Hvis hun gør det rigtigt, vil hun til sidst få al forhuden så meget op på pikken, at den falder indover og dækker pikhovedet.

Så samler hun forhuden og prikker med fingeren en lille skål ud i den overskydende hud. Her lægger hun en klat spyt, så skålen bliver en lille sø.

Derefter kører hun med sin tunge rundt i søen, mens hun med den anden hånd tager godt fat om pikkens rod. Det er igen for at holde svaberen godt fyldt med blod, og det øger i høj grad mandens ophidselse. Det samme kan gøres ved, at hun med to fingre tager fat bag på pikken. Helt nede ved nosserne. Her vil hun mærke en meget stærk og kraftig blodåre. Hvis hun klemmer på hver side af den, kan hun også holde blodet fast i pikken, mens hun slikker sin lille skål.

Med skålen kan hun i den grad pirre og drille manden. Helt fantastisk bliver det, hvis hun pludselig giver slip og tager hele pikken i munden i et dybt stød.

Derefter kan hun igen lave ”Eiffeltårnet” og skabe en ny lille skål med spyt i, som hun så igen slikker, så længe hun vil ”drille” med det – og så to eller tre dybe stød.

Hvis hun ikke før har fået dig til at stønne højt, mens I havde sex – så gør hun det nu! Du vil helt vildt gerne have meget mere friktion, men det her styrer hun – og du får det ikke, før hun vil!

Hvis I har aftalt, at du gerne må komme, mens hun laver et rigtigt blowjob, så er det vigtigt, at du har fortalt hende, at hun skal sluge. Hvis det er helt umuligt for hende, så må hun øve sig på at lade som om, og så spytte det ud, når hun tørrer sig om munden, uden at du ser det.

Det er en så optimalt god afslutning på et blowjob, at kvinden sluger vores sæd – og som sagt: Det er fyldt med næring og sunde ting og er aldeles ufarligt.

69’eren
Hvis du er den type mand, der ikke kan lide at være helt inaktiv, så er 69’eren en rigtig god måde at få blowjob på.

Her skal I være opmærksomme på, at hvis hun ligger nederst, kan det blive meget voldsomt, når du støder ind i hendes mund. Og hun vil være helt forsvarsløs, da hendes hoved er låst af madras eller pude. Derfor vil jeg nok anbefale, at hun ligger øverst. Så kan hun styre blowjobbet, mens du kan presse dit underliv op mod hende efter behov og regulere akten med dit oralarbejde.

Så kan hun lære det!
Det her er ikke som sådan en ekstra teknik, men et lille trick, hvis din kvinde på noget tidspunkt har klaget over, at du var lidt vattet i sengen. Absolut ikke noget, du skal gøre, første gang I er sammen.

Tricket går ud på, at lige før du kommer, mens I har konventionel sex, og du er inde i hendes kusse, så trækker du dig ud og kravler hurtigt op overskrævs på hendes bryst. Så tager du fat i hendes hoved og fører pikken ind i hendes mund, hvor du så gør dig færdig.

Jeg lover, at hun aldrig mere vil beskylde dig for at være vattet i sengen!

Hvis det er for macho, så prøv alligevel at gøre det, mens I har samleje – men uden at du nødvendigvis kommer i hende. Bare som en variant af den konventionelle sex.

Det er selvfølgelig en meget tydelig måde for manden at dominere på – men helt ærligt: Det skal der altså også være plads til en gang imellem!

Husk!
– Blowjob er ikke oralsex – det er penetrationssex med kvindens mund.
– Sug en uinteresseret pik glad.
– Læberne ud over tænderne – og så hurtigt og voldsomt.
– Slug sæden!