Blowjob #1
Blowjob #1
Jakob Olrik Jakob Olrik · 5 minutters læsning

Kvinder snakker og snakker; om veninder, tøj, sko og børneopdragelse. Men taler de seksuelle erfaringer? Tips og trick? Åbenbart ikke, når man stadig er udsat for det ene ubehjælpelige blowjob efter det andet.

Det skal vi mænd så lære dem!

Først og fremmest skal man naturligvis have lyst – både til at give og til at modtage.

Hvis du som mand ikke bryder dig om det, er det sikkert, fordi du præcis har været sammen med kvinder, der ikke har mestret det – eller fordi du ikke kan lide at miste kontrollen i sexlegen.

Vi vil se, hvad der sker. Vi vil se vores pik køre ud og ind ad kvindens mund. Det tænder os – det kan vi lide!

Så hvis en kvinde gerne vil have seksuel kontrol over sin mand, så skal hun lære at give et ordentligt blowjob – både så hendes teknik fungerer, og så vi kan se, hvad der sker. Det tænder os helt vildt! Og heldigvis tænder det også rigtig mange kvinder – især når de er gode til det, og de kan se, hvor begejstrede vi bliver.

En mand, der har fået et godt blowjob, er en glad mand.

Blowjob har altid været indsvøbt i myter. I 1976 anbefalede danske læger f.eks., at gravide kvinder ikke måtte sluge sæd, fordi man mente, det kunne forårsage en for tidlig fødsel.

Eller hvad med myten om, at man kan blive blind, hvis man får sæd i øjnene! Ja, det svier selvfølgelig lidt, fordi sæd er meget saltholdigt, men i virkeligheden burde læger nærmest anbefale, at man sluger sæd, for det indeholder utrolig mange vitaminer og mineraler.

Og et godt blowjob er fantastisk for manden – og for kvinden. Ikke alene kan hun give os en utrolig nydelse, men hun kan også kickstarte os, hvis hun gerne vil have sex, og vi måske ikke lige er i humør, og anakondaen mest ligner en lille regnorm!

Det er først og fremmest vigtigt, at kvinden forstår, at der er forskel på et blowjob og på oralsex. Det er skønt og dejligt at blive slikket og kysset på pik og nosser. Det er oralsex og man kan stimulere masser af steder på kroppen med slik og kys. Men det får vi ikke udløsning af. Så skal der friktion til. Så hvis hun skal give blowjob, skal den altså ind i munden. Gerne hårdt, som når vi har penetrationssex med hende. Blowjob er sex med kvindens mund!

Dernæst skal hun forstå, at mænd i alt, hvad der handler om sex, gerne vil se, hvad der sker. Og sådan en lille hårtot, der stikker op over dynen, er altså slet, slet ikke det samme som at se sin kalorius køre ud og ind ad en kvindemund!

Den tredje ting er så selve sutte- og slikketeknikkerne. Her skal der varieres og overraskes – på den rigtige måde.

En af de bedste stillinger til blowjob er, at manden står op. Så sidder hun på knæ mellem hans ben – er hengiven, ja, næsten underdanig – og han føler sig ultra macho og kan samtidig have hænderne om hendes hoved og styre en del af blowjobbet.

Hvis det er for voldsomt for hende – det skal jo endelig ikke blive en opkastningsøvelse for hende – så kan hun holde i hans hofter og i nogen grad kontrollere, hvor voldsomt det skal være.

Ellers fungerer det også glimrende i en stol.

Faktisk vil jeg fremhæve, at en af fordelene ved blowjob er, at man kan gøre det alle steder. Det kan være en hurtig frækkert i en frokostpause. Det kan være i bilen, mens man venter på færgen. I skoven. På svigermors toilet. Overalt!

Men så sandelig også dobbeltsengen, så længe kvinden er opmærksom på, at hun er i en stilling, hvor manden kan følge med i, hvad der foregår.

Blowjob er et glimrende forspil til sex, og det kan endda bruges til at sætte gang i manden, hvis kvinden er meget tændt, og han slet ikke er.

Så tager hun blot hans afslappede, søde, lille regnorm, der ikke troede, den skulle have sex, og sluger den i sin varme kvindemund.

Nu kan hun ganske enkelt suge den stor. Med hele penis i munden kan hun suge som en støvsuger, måske mens hun endda roterer lidt med sin tunge på pikhovedet.

Hun kan også, når pikken stadig er lille, ganske blidt bide helt oppe ved pikroden, mens hun suger. Det er faktisk det eneste tidspunkt under et blowjob, hvor det ikke er forbudt at bruge tænderne. Men lige når hun med tænderne kan nå helt op til pikroden, kan hun skabe en slags penisring, og når hun samtidig suger, er det en helt naturlig penispumpe.

På den måde skaber hun undertryk, så hun suger blod ind i regnormen, der snart vil vokse til en stålorm.

Også selvom den måske ikke bliver helt stiv endnu, er det en dejlig fornemmelse for manden.

Variationen af suget er, at hun gurgler munden rundt. Stadig med hele stålormen i munden ryster hun hovedet ivrigt, mens hun både pruster vådt og lader læberne vibrere. Meget gerne i kombination med suget.

Nu er der næsten garanti for, at den er vokset til en god hugorm.

Andre læste også

Jens er i ufrivilligt cølibat. Han er single og Jakob Olriks ven. Han vil gerne hjælpe ham lidt på vej. Men det bliver en større opgave, end han lige havde regnet med. Føljeton.

Der sidder man så efter vennemiddagen. Cognac i glasset og alle har lidt røde kinder af alkoholindtaget. Så bryder den mest frigjorte af kvinderne ud i en snak om sit sidste indkøb af sexlegetøj. En fænomenal ny dildo eller det helt hotte; en vibrator, der kan ryste hende til ekstatiske orgasmer på under 10 minutter. Og der er garanti på – ellers får man pengene tilbage.

Vi skal turde blotte os Det vigtigste i et forhold er intimiteten, og her mener jeg ikke bare sex og nøgenhed, men den følelsesmæssige intimitet.

Hvordan kommer man videre, når ens elskede gennem tyve år har forladt en? Kærestesorgen efter skilsmissen er det sværeste, ugens gæst nogensinde har oplevet, den har slået hende fuldstændig omkuld.

Oralsex er en af de bedste måder at stimulere en kvinde på. De fleste kvinder ELSKER det! Det er ganske enkelt favoritten … og vi kan jo også godt lide det!

Nu ruller endnu en session af DR1’s ”Gift ved første blik” over skærmen. Programmet, der forsøger at bringe folk sammen i lykkelige ægteskaber. Uden de helt store resultater. Drømmen om ægteskab holdes i hævd, for det er jo trods alt vores alle sammens drøm at blive gift, er det ikke?

For længe, længe siden boede der i Indien en mand der hed Mallanaga Vatsyayana. Han elskede sin kone meget højt og ønskede derfor, at han kunne tilfredsstille hende seksuelt. Derfor (og skam kun af disse noble årsager!) eksperimenterede han med alle mulige stillinger, for at finde den ypperste tilfredsstillelse for sin elskede.

Ikke længere jomfru! Dagens gæst i Jakobs sofa har tidligere været på besøg. Der var hun frustreret over, at hun stadig var jomfru. Der er sket meget siden sidst.

Alt bliver godt, når du møder drømmemanden. Ikke? Så bliver dine behov opfyldt. Han er rig, sund, rejser meget, forstående og morsom. Hov stop – kan du mon indfri nogle af dine længsler selv? Ja da. Start i dag.

Snart får ”Fifty Shades of Grey- Ikke flere hemmeligheder”, den sidste i trilogien, premiere. Personligt er jeg blevet ringet op af de første 50 journalister, der vil høre om blid rigmands-S/M stadig er en tendens. Og så vil de høre, om vi kan bruge ham mr. Grey til at forstå kvinder bedre.

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind