Guide til oralsex. Bliv den ultimative slikkemester!
Guide til oralsex. Bliv den ultimative slikkemester!
Jakob Olrik Jakob Olrik · 10 minutters læsning

Der nogle kvinder, der ikke bryder sig om det – og der er i høj grad mænd, der ikke er gode til det! Men alle kan lære det. Både nydelsen ved at modtage og ved at slikke.

At du er god til oralsex værdsætter kvinder næsten højere, end at du er god til at støde den ind!

Guide: Bliv en ekspert til oralsex

1 ) Elsk hendes krop – og fisse

Som mand handler oralsex om, at du virkelig viser kvinden, at du elsker hendes fisse. Det er den ultimative tilkendegivelse af, at du er helt vild med hende – hele hende!

Derfor er det er essentielt, at du som mand gentagne gange under processen fortæller hende, hvor skønt hun dufter, hvor fantastisk hun smager, hvordan du slet ikke kan få nok af hendes krop – og bare har lyst til at æde hende.

Og som med et godt måltid tager god oralsex tid. Du kan sagtens sætte 20 minutter af til det.

 

2) Vær åben overfor feedback

Det er en god ide, at sige til kvinden, at du gerne vil have feedback. Når man giver oralsex, at det er helt forskelligt, hvor kvinder er mest følsomme – og hvor det er allerbedst.

Hvis du skal vide, hvor det er bedst, hvor hårdt det skal være, og hvor længe du skal gøre det, så er det vigtigt, at hun guider dig lidt– især hvis du ligger nede mellem hendes ben og af gode grunde ikke har verbal kontakt med hende.

Hun kan både guide dig med sin krop, vride sit underliv og med sin stemme fortælle, hvad du skal gøre. Eller med sine hænder holde fast i dit hoved, flytte det rundt og presse ind eller ud, så du får en rigtig fornemmelse af, hvad der er godt for lige præcis denne kvinde.

3) Giv dig god tid og giv komplimenter

I starten af legen, lægger du en pude ind under kvindens baller. Så kommer kussen lidt højere op og har lettere ved at åbne sig – og du får selvfølgelig bedre adgang. Men du skal ikke starte i kusseregionen.

En god gang oralsex starter med at kysse.

Kys hende intenst og begynd allerede her at fortælle, hvor fantastisk hun smager og dufter. Fra munden kysser og slikker du over på øret. Så tilbage til munden. Op til øret igen og ned på halsen. Igen op til munden.

Ned til halsen og videre ned til brysterne. Måske lige røre ved brystvorterne med din tunge og så op igen.

Det er meget to skridt frem og ét tilbage – hele tiden, så du langsomt bevæger dig ned ad hendes krop. Så begynder du at kysse, slikke og smage på hendes inderlår. Hun er nu blevet godt varm, så det du gør er, at sprede hendes ben med to flade hænder – og puste!

Lige så forsigtigt, som for at køle hende lidt ned. Fissepustning! Fra nu af er kussen fokusområdet. Men husk at have i baghovedet, også at kysse hende lidt på bryster og mund indimellem.

4) Gør oralsex behageligt for dig

Jeg vil virkelig anbefale en alternativ stilling til oralsex. Når vi mænd ligger dernede mellem benene på kvinden, så har vi for det første slet ingen kontakt med resten af hende.

For det andet kan det godt blive lidt trangt, og man kan faktisk få svært ved at trække vejret.

Så sæt dig ved siden af hende og læn dig ned over kussen. Pres så den ene hånd ind under hendes balle og læg den anden hånd oven på venusbjerget. På den måde får du virkelig godt fat i området.

Du kan også med den ene hånd frit nulre hendes brystvorter, bruge fingrene i skeden, i numsen, hvis hun kan lide det, og i det hele taget komme til hendes krop på en helt anden måde, end hvis du ligger begravet i hendes skød.

Hvis I er til lidt frækkere fisseslikning eller bare gerne vil eksperimentere på området, så er det superlækkert for begge parter, hvis kvinden sætter sig overskrævs på mandens hoved.

5) ‘Blenderen’ er perfekt til fisseslikning 

Et af de værste mundkys, der findes, er blenderen. Den, hvor man roder rundt med stor, stiv tunge inde i den andens mund og tror, øvelsen går ud på at holde fast, savle og rode rundt så dybt og længe som muligt.

Dur slet ikke til kys …men det er perfekt til fisseslikning!

Det er den helt naturlige måde at starte oralsex på. Stiv tunge – og hele hovedet ned, så du også kan bruge mund og læber til at stimulere hende.

Følsomheden i klitorisområdet varierer meget fra kvinde til kvinde. Nogle er mest til bagsiden, andre forsiden, og atter andre kan bedst lide det lige på.

Vi starter vores blender med at køre tungen rundt om klitoris. Store, hårde, cirkulære bevægelser. Så slikker vi lige over klitoris. Så lige bagved. Tilbage til de cirkulære bevægelser rundt om den. Og så lige på. Her skal du være opmærksom på, at det kan ikke alle kvinder lide.

For nogle er det bare for følsomt, hos andre er det lige sådan, det skal være.

Husk variation ved oralsex

Du kan også variere dine slik ved at sutte forsigtigt på klitoris. I det hele taget er det vigtigt, at man varierer, så det ikke bliver monotont, fordi du tror, det er det, alle kvinder bedst kan lide.

En del af variationen er, at du indimellem kan lave lidt fissepustning. Og husker at bruge dine fingre også. Langt de fleste kvinder bliver vanvittig ophidsede af at få slikket fisse og får også orgasme på den her måde!

Så gør du det rigtigt, vil du bagefter være klar til at gå til bords – til selve penetrationen.

Andre læste også

I elsker hinanden, men det kniber med lysten. Hvordan finder man ind til den igen? Jakob Olrik guider til et tankeeksperiment. Vælg en vilkårlig aften. Prøv at mærke efter, hvad du ville savne, hvis det var jeres sidste aften.

Hvem er den rette for dig, og hvordan skal det føles at være sammen? Mange af os længes efter den store kærlighed. Men måske er der noget fundamentalt, vi har misforstået.

Hvor vil du hen? Et spørgsmål vi stiller os selv, og ofte har en ganske god idé om. Men formår vi i virkeligheden at bevæge os mod målet? Her er en enkel måde at blive mere afklaret på.

Onani! Hvis det er gået helt i stå eller altid kører rundt i den samme halvpornografiske visuelle fantasi, så er her lidt inspiration til, hvordan du (både mand og kvinde), kan udvikle dine seksuelle fantasier.

Tantrasex er blevet vældig moderne i vores del af verden. Og det er der absolut god grund til. Ikke at vi nu skal til at dyrke biodynamiske grøntsager og sidde i lotusstilling i landets parker, mens vi siger ”hmmmm” og udlever en indre gurufantasi.

Jens skal være far. Det med faderskabet var ikke lige planlagt, og ham og Nanna ved ikke, om de skal være sammen. Jens går på bar med sin ven Jakob Olrik. En føljeton om dating.

Ja, det kan en mand sagtens! Her taler vi naturligvis ikke om fuldbyrdet samleje, men om at få en kvindes telefonnummer eller måske endda overtale hende til en drink på en cafe med det samme. Det er ikke hende nede i pladeforretningen, som du har bagt på de sidste 4 måneder, du pludselig skal rykke så hurtigt på, men hende, du møder på gaden eller til sønnens fodboldkamp

Indgangsreplikker: Jeg tror ikke på, at der findes standardreplikker, der kan bruges til at indlede en samtale med. Overhovedet. Det er vidt forskelligt fra situation til situation og fra kvinde til kvinde, hvordan man starter en dialog.

Vi danskere opfører os som om det er os, der står svagt. Os der ikke har nok. Os der er ved at miste vores land. Hvad sker der for Danmark? Vi er mætte, vi spiser masser af mad, vi smider masser af mad ud, vi henter nyt mad nede i butikken. Flasker med bobler, flødedesserter og fredags-guf. Vi har penge i banken, dyre huse, fornuftig påklædning til dårlig vejr, og børn der går i gode folkeskoler.

Jakob er i sommerhuset med sin datter. Det regner voldsomt, og pludselig får han øje på en bil, der stopper foran huset. Han tror ikke sine egne øjne, da Dorte stiger ud – med nogle børn!

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind