SEX OG KÆRLIGHEDSTERAPEUT

Brænder du for at arbejde med mennesker? Og drømmer du om en fremtid, hvor du kan hjælpe, vejlede og undervise inden for sex og kærlighed?

BLIV CERTIFICERET SEX & KÆRLIGHEDSTERAPEUT VED JAKOB OLRIK

På denne helt nye online uddannelse, har Jakob Olrik samlet sine mange års erfaring, som en af Danmarks førende sex og kærlighedsterapeuter. Jakob Olrik har i årevis beskæftiget sig med sexologiske studier og menneskelige relationer. En viden han har omsat i sit professionelle virke som foredragsholder, forfatter, tv/radiovært, klummeskribent og terapeut.

→ Drømmer du om at arbejde med mennesker og gøre en forskel?
→ Vil du gerne dykke ned i svære problemstillinger, analysere dem og komme med mulige løsninger?
→ Vil du lære mere om dig selv gennem personlig udvikling?
→ Vil du tilegne dig viden om sexologi, kærlighed, relationer, kommunikation og andre menneskelige psykologiske aspekter?
→ Vil du være selvstændig, skrive artikler, lave workshops og kurser, undervise eller holde foredrag?

SÅ ER DENNE UDDANNELSE FOR DIG!

Sex & Kærlighedsterapeut uddannelsens opbygning

Sex & Kærlighedsterapeut uddannelsen foregår hovedsageligt online. Det betyder at du har mulighed for at arbejde eller studere sideløbende, mens du uddanner dig. Uddannelsen består af et basis grundforløb og et masterforløb og du skal som udgangspunkt gennem begge forløb, før du modtager dit certificeret diplom som Sex & Kærlighedsterapeut. Sammenlagt tager forløbet 12 måneder.

HOLDSTART BASIS GRUNDFORLØB: – ANSØG HER 
HOLDTSTART MASTERFORLØB: – ANSØG HER

Basis grundforløb (6 måneder)

På basis grundforløbet lærer du alle de grundlæggende elementer indenfor sexologiens verden. Det er også her du arbejder med dig selv, finder ud af din historie og hvem du er. Grundforløbet er således rigtig godt til personlig udvikling, en vigtig del af vejen til at blive en god terapeut. Basis grundforløbet indeholder:

12 x online foredrag med Jakob Olrik
1 x 2 dages bootcamp (inkl. forplejning)
1 x 1 dags workshop (inkl. forplejning)
5 x 1:1 tlf. konsultation m. Jakob Olrik
Hjemmeopgaver og tests til personlig udvikling
Jakob Olriks bog Kærlighedens Mysterier (Gyldendal 2020)

Når du har gennemført grundforløbet, kan du nu påbegynde masterforløbet (kræver grundforløb). Hvis du ikke ønsker masterforløbet, er det også muligt at stoppe efter basis. Her vil du havde opnået en god grundlæggende forståelse for sexologiens tilgang, og være blevet meget klogere på dig selv og hvem du er som menneske.

Master forløb (6 måneder)

Nu har du fået alle de grundlæggende elementer og er klar til at dykke helt ned i psykologiens verden. På master forløbet lærer du at forstå og tilgå seksuelle problematikker, kærlighedsrelationer, psykologiske aspekter og får kommunikative redskaber, så du kan blive den bedst mulige terapeut for dine klienter. Master forløbet indeholder:

15 x online foredrag med Jakob Olrik
1 x 2 dages bootcamp (inkl. forplejning)
2 x 1 dags workshop (inkl. forplejning)
5 x 1:1 tlf. konsultation m. Jakob Olrik
Hjemmeopgaver 
Mundtlig og skriftlig eksamen

Master forløbet afsluttes med en mundtlig og skriftlig eksamen, hvor du skal forsvare hvad du har lært gennem uddannelsesforløbet. Du vil her eksamineres af Jakob Olrik og censor. Du vil efter din bestået eksamen, modtage et diplom på uddannelsen, som du kan tage med dig ud i din videre karriere som Sex & Kærlighedsterapeut.

Når du er færdig med uddannelsen

→ Du kan nu kalde dig certificeret Sex & Kærlighedsterapeut
Du har gennemgået et intensivt personligt forløb, der har lært dig mere om dig selv, din opvækst, dit sexliv, dit selvværd og dine relationer.
→ Du har samtidig studeret sexologi-og seksuelle problematikker, kærlighedsrelationer og menneskelig psykologi, og er nu i stand til at forholde dig til problematikker som par og singler oplever i deres sex og kærlighedsliv. Du kan nu hjælpe med at belyse emner, analysere dem og komme med brugbare redskaber og løsningsforslag.
→ Du kan nu begynde at arbejde med klienter, holde foredrag, lave workshops eller undervise. Samtidig kan du anvende din ekspertviden i artikler, debatter og radio og på tv.

Pris

Basis grundforløb: 18.750 kr.

Overbyggende master forløb: 23.500 kr.

Ved samlet betaling af både grundforløb og masterforløb ydes 10% rabat. Pris i alt 38.025 kr. Der er mulighed for at dele betalingen op på begge uddannelser.

Adgangskrav

Som sex & kærlighedsterapeut bevæger du dig omkring følsomme, tabuiseret og sårbare emner inden for sex, kærlighed og menneskelige relationer. En vigtig instans er derfor din evne (og lyst) til at tale, lytte og rådgive alle slags mennesker. En god terapeut har empati og forståelse, og kan dykke ned i svære problematikker, både med par og enkeltpersoner.

Af netop disse årsager, er det ikke alle mennesker der egner sig som sex & kærlighedsterapeut. Du skal således til en personlig (telefonisk) samtale med Jakob Olrik, for at blive optaget på holdet til uddannelsen. Holdet har kun 20 pladser, så der er god tid til at arbejde med- og følge den enkelte elev hele vejen gennem forløbet.

HOLDSTART BASIS GRUNDFORLØB: – ANSØG HER 
HOLDTSTART MASTERFORLØB:- ANSØG HER

(skriv kort om dig selv og hvorfor du gerne vil tage uddannelsen som Sex & Kærlighedsterapeut, så kontakter vi dig for en tid til personlig telefoniske optagelsessamtale m. Jakob Olrik)

JAKOB OLRIK 

Der findes flere forskellige muligheder og tilgange til sex og terapeut uddannelser i Danmark. På Jakob Olriks uddannelse får du en dedikeret og seriøs underviser, der er en af de stærkeste på sit felt. Han var med til at opbygge den første sexologuddannelse i landet og har desuden 15 års solid erfaring bag sig, når det kommer til sexologiske studier og professionel beskæftigelse heraf. Jakob Olriks foredrag om kærlighed, sex, kønsroller og relationer er i dag set af mere end 300.000 danskere. De seneste ti år har han forfattet tre fagbøger samt en roman og desuden været ekspert på utallige tv og radio programmer, samt fast debattør og blogger på Danmarks største medier. De seneste ti år har han fast afholdt konsultationer for singler og par i hele Danmark. Kort og godt- Jakob Olrik ved hvad det handler om.

Læs mere om Jakob Olrik HER

 

SPØRGSMÅL & SVAR

Hvad lærer jeg på uddannelsen? Sex & kærlighedsterapeuter rådgiver ikke kun om sex. Sexologiens verden handler også om alt det omkringliggende i vores liv, såsom relationer, kærlighed, opvækst og meget mere. Du lærer derfor meget om kommunikationen mennesker imellem, og forståelsen heraf. Du lærer selvfølgelig også om sexologi, både grundlæggende og hvordan det anvendes i praksis. Sidst men ikke mindst lærer du mere om dig selv og hvem du er som person, for det er først når vi kender og forstår vores egen historie, at vi kan begynde og hjælpe andre. Efter uddannelsen vil du være certificeret Sex og kærlighedsterapeut og besidde bredt kenskab til den menneskelige seksualdrift, og de mange omkring omkringliggende spektre i menneskelig psykologi.

Hvor og hvornår foregår uddannelsen? Uddannelsen starter slut 2021/2022 Uddannelsen foregår primært online. Foredrag med Jakob Olrik finder sted i lukkede online grupper, og altid i aftentimerne. Skulle det ske, at du undtagelsesvis ikke har mulighed for at deltage, kan du gense foredraget på et andet tidspunkt. Det forventes dog at du deltager i alle live sessioner og evt. afbud skal meddeles. I løbet af din uddannelse skal du have 1:1 sessions med Jakob Olrik. Disse foregår over tlf. og tilrettelægges i samarbejde med dig, så de passer ind i din hverdag. I begge uddannelsesforløb indgår en bootcamp (2 dage) og en workshop (1 dag), hvor du skal fremmøde. Elever vil ved studiestart blive informeret om alle aktuelle datoer og lokationer. Gennem uddannelsen vil du løbende modtage relevant materiale og info på email. 

Er uddannelsen et fuldtidsstudie? Nej! uddannelsen er indrettet således, at du har mulighed for at have arbejde eller et andet studie sideløbende. Livesessions er planlagt i aftentimerne og telefonkonsultationer tilpasses individuelt for hver elev. Bootcamps og workshops foregår over weekender og hjemmearbejde/læsning kan du selv tilpasse din dag.

Hvad kan jeg bruge uddannelsen til? Når du har taget grund-og masterforløbet, kan du kalde dig certificeret Sex & Kærlighedsterapeut. Du har gennemgået et intensivt personligt forløb der har lært dig mere om dig selv, din opvækst, dit sexliv, dit selvværd og dine relationer. Du har samtidig studeret sexologi-og seksuelle problematikker, kærlighedsrelationer og menneskelig psykologi. Du kan nu begynde at arbejde med klienter, holde foredrag, lave workshops eller undervise. Samtidig kan du anvende din ekspertviden i artikler, debatter, radio eller på tv.

Optagelseskrav: Som sagt skal du ansøge om optagelse, når du gerne vil tage Jakob Olriks uddannelse som Sex & Kærlighedsterapeut. Optagelsen forudsætter en personlig samtale med Jakob Olrik over telefon. Det er et krav at ansøgeren er engageret og indstillet på forandring, personlig såvel som faglig. Der er ingen uddannelsesmæssig baggrund, der automatisk kvalificerer til grundforløbet. Optagelse vil således udelukket bero på ansøgerens motivation. Optagelse direkte på master uddannelsen, kan i særlige tilfælde ske via dispensation, såfremt det vurderes at ansøger har tilstrækkelig erhvervserfaring eller relevant terapeutisk baggrund.

 

Har du spørgsmål til uddannelsen eller ønsker du at søge om optagelse på basisforløbet med opstart 3. maj 2021? Send mail til:  info@olrik.net