Afklædt: “Du siger nej, men du mener ja!” Føljeton
Afklædt: “Du siger nej, men du mener ja!” Føljeton
Jakob Olrik Jakob Olrik · 5 minutters læsning

Trængt op i en krog… Føljeton, Afsnit 11

I nogle sekunder ved festen stod Dorte og jeg over for hinanden og småsloges.

Hun tjattede til min kind, jeg tog fat om hendes skulder for at holde hende på afstand, hun forsøgte at tackle mig, jeg forsøgte ikke at falde og trak hende med ud til siden.

 ”Jeg elsker dig, når du er vred,” sagde hun smilende og lavede kyssemund, da vi fandt balancen igen.

Afklædt

Jeg gav slip på hende for at tørre sveden af min pande.

Og så tog hun fat i min skjorte og flåede den så voldsomt fra hinanden, at knapperne røg ud i lokalet som projektiler.

Jeg prøvede hidsigt at fjerne hendes hænder, men hun holdt fast i hver side af skjorten og trak den yderligere fra hinanden, så jeg til sidst stod blottet fra halsen og ned til livremmen.

Følte mig afklædt.

“Stop!”

 Jeg tog hende i skuldrene og skubbede hende væk: ”Nu stopper du altså.”

 Folk var begyndt at stimle sammen omkring os og kunne tydeligvis ikke finde ud af, om de skulle blande sig eller lade være.

Det opildnede bare Dorte endnu mere.

”Du siger nej, men du mener ja!”

Hun smilede stort og lagde begge hænder med de rødlakerede negle fladt på mit bryst.

Det holdt aldrig op.

Så sjovt ud

Selvfølgelig kunne jeg godt selv se, hvor komisk det måtte tage sig ud udefra. Og det var jo heller ikke, fordi jeg følte, der blev begået en forbrydelse mod mig.

Men prøv lige at vende den om. Hvad hvis det var mig, der flåede tøjet af en kvinde på den måde mod hendes vilje. Så er jeg sikker på, at reaktionerne fra omgivelserne ville have været superhårde.

Muligvis ville jeg endda være blevet anmeldt til politiet for grov sexchikane og have fået en erstatningssag på halsen.

Den slags behøvede Dorte ikke at frygte.

Grænseoverskridende

Jeg tror slet ikke, det faldt hende ind, at det var grænseoverskridende, det, hun var i gang med.

Jeg kiggede mig omkring på de måbende, nysgerrige, leende ansigter. Fornøjelsen ved at være her var forsvundet for mit vedkommende.

Læs hele føljetonen

Andre læste også

Nu ruller endnu en session af DR1’s ”Gift ved første blik” over skærmen. Programmet, der forsøger at bringe folk sammen i lykkelige ægteskaber. Uden de helt store resultater. Drømmen om ægteskab holdes i hævd, for det er jo trods alt vores alle sammens drøm at blive gift, er det ikke?

Venskab vokser, når de plejes. Men husker du at pleje venskaberne, når du er i parforhold, eller bliver de taget for givet og skubbet til side?

Swingerparret! Et par kommer til Jakob Olrik. De mener, at deres udfordring er, at manden ikke tror nok på sine evner og tiltrækning til at være sammen med andre. Men deres egentlige udfordring viser sig at være lidt en anden. For hvorfor ønsker hun sig det inderst inde? Og hvad kæmper hun med?

I tantraen forestiller man sig, at kroppen har 7 centre, hvor forskellige energier primært rammer os. De kaldes chakraer. Dem skal man være opmærksom på, for jo mere du kan åbne op for, at du bliver ramt af universets energistrømme, jo mere oplyst vil du blive. Hvis du forestiller dig, at du sidder i lotusstilling, hvor din front er helt lige, kan du placere dine 7 centre i en lige linje fra dit skridt og op til dit hoved.

Slikkepinden Det er en af de mere orale teknikker. Kvinden skal her forestille sig, at hun har fået en af de kæmpestore slikkepinde fra Tivoli, der er alt for stor at have i munden på en gang. I stedet slikker hun alt sukkeret af den, hele vejen rundt. Specielt ved pikstrengen.

Okay, så har Bowie-epidemien ramt verden. Kamæleonen med det androgyne look og den karakteristiske stemme er steget til himmels, og det har fået folk til at gå helt amok på nettet over hele kloden, i sentimental sorg over ikonets død. Og så er der nogle, der siger: Slap dog af, manden var jo gammel, 69 år, mennesket SKAL jo dø, der er altså vigtigere ting at gå op i! Hvor er det dog hysterisk!

Mænd tror altid, at sjoveren er vores vigtigste kropsdel – vi er så pikfikserede – og vi tager helt, helt fejl! Det vigtigste er vores hænder! Kvinder kigger altid på vores hænder og vores fingre, og hvis de begynder at fantasere om alt det, dine hænder kan gøre på deres krop, så er du allerede halvvejs i seng med dem!

Der er rigtig mange, der tænker – ”Handjob? Det kan kvinder slet ikke finde ud af!” Jo! Kvinden kan give dig et utroligt handjob, som du aldrig har prøvet det før – og i hvert fald ikke har prøvet selv! Kvinder kan alene med deres krops tilstedeværelse gøre det meget mere pikant og ophidsende. De kan med deres to hænder nå og røre steder, du ikke selv kan komme til.

Hvem er det egentlig, der har lært os at storme rundt og søge efter kærligheden konstant? Når vi er single, så jagter vi et menneske, der kan elske os. Og når vi er i parforhold, så vurderer vi vores kærlighed ud fra, om denne person kan gøre os lykkelig. Men er det egentlig kærlighed?

Vi stiller for lidt spørgsmålstegn ved tingene, synes jeg. Noget af det vigtigste i livet, må være at stoppe op og spørge sig selv; hallo, hvor er du på vej hen og – HVORFOR? Vi har så utrolig travlt, men hvad er det egentlig, vi skal nå? Hvorfor halser vi afsted uden at mærke efter?

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind