Mer' og bedre sex

Mer’ og bedre sex

Workshop for par, der elsker hinanden, men som savner gnisten i sexlivet.

Gør vi det, vi plejer, får vi det, vi plejer!

Denne workshop sætter fokus på at få kærligheden til at ulme og sexlivet til at gløde i parforholdet – også i et længere forhold med børn, karriere og hvad vi ellers prioriterer i dagligdagen.

Sex er kilden til at få glæder på alle områder i livet og specielt i parforholdet, hvor der kan være en tendens til, at sexlivet bliver forudsigeligt og for andre næsten ikke eksisterende.

Denne workshop er under skarp ledelse af sexolog, debattør og forfatter, Jakob Olrik, som har mere end 15 års erfaring indenfor sexologi. Jakob Olrik vil dele ud af sine erfaringer og give dig håndgribelige metoder og tips, som du kan bruge til at få gnisten tilbage i dit parforhold.

Workshoppen styrker dig i:
– at få mere lyst og seksuel energi.
– at lære konkrete teknikker til at fremme dit sexliv.
– at forny dit sexliv og sætte nyt liv på lagnerne.
– at gøre op med vaner og uhensigtsmæssig rutiner.
– at få mere seksuelt overskud.

MER’ og bedre SEX er en inspiration til par i alle aldre, der gerne vil have et bedre sexliv og ad den vej optimere deres lykke og succes på alle planer i livet.

Tag din partner/veninde/ven/kollega under armen og kom til en underholdende og lærerig workshop, der for altid vil ændre dit liv.

 

Bestil en workshop her


Det siger deltagerne:
Jeg vil starte med at sige mange tak for en først og fremmest hyggelig aften. Super fedt arrangement. Jeg er personligt overrasket over, at jeg som er en 48-årig kvinde kunne lære noget – der var ting jeg ikke vidste :). Jeg vil vide endnu mere…. Så nu overvejer jeg endnu en workshop – evt. ‘Forførelsens kunst’ – sammen med en veninde. 

Jeg vil anbefale disse fremtidige workshops til mine veninder og mandlige venner. 

Kæmpe knus Carina

Tak for en underholdende og inspirerende aften. Jeg fik helt sikkert noget med hjem, som jeg ikke var klar over, og glæder mig til at bruge det, forhåbentlig snart. Jakob er underholdende i sin måde at formidle på og helt nede på jorden. Så alt i alt en god aften.

MVH. Nina

“En meget levende, inspirerende og lærerigt workshop med en dejlig veloplagt Jakob Olrik. Tak for en fornøjelig aften i Jeres selskab 🙂

Det bedste til Jer.

Kh. Heidi”