Forførelsens kunst

Forførelsens kunst

Workshop for singler, der vil være bedre til at tiltrække en partner.

Er du træt af at havne med den samme type eller synes du ikke, der sker nok på datingfronten?

Workshoppen sætter fokus på, hvordan du forfører og tiltrækker den partner, du gerne vil have og hvordan du beholder ham/hende bagefter. Du vil i løbet af aftenen få konkrete værktøjer til at skabe en forbindelse mellem den person, du gerne vil forføre og dig selv. Vi vil kigge på forskellige arketyper og deres fordele og ulemper, og se på, hvordan du og dine tidligere erobringer passer ind her.

Aftenen vil være spækket med inspirerende viden, der vil give dig mere gåpåmod i datinglivet.

Denne workshop er under skarp ledelse af sexolog, debattør og forfatter, Jakob Olrik, som har mere end 15 års erfaring indenfor sexologi. Jakob Olrik vil dele ud af sine erfaringer og give dig håndgribelige metoder og tips, som du kan bruge til at finde en kæreste, hvad enten du leder i byen, på arbejdspladsen eller i bussen. Bliv klar over, hvad du søger og få styrket din kærlighedsmuskel.

Workshoppen vil styrke dig i:
-at blive bedre til at flirte.

-at lære at aflæse signaler og tyde kropssprog.
-at kommunikere klart.
-at opnå det, du vil.
-at optimere dine muligheder.

Workshoppen er for singler, mænd og kvinder i alle aldre, der ønsker at blive bedre til at forføre og ønsker at få større succes i at tiltrække en partner.

Tag dine veninder/venner/kollegaer under armen torsdag den 4. februar og 28. april kl. 19-22, og kom til en underholdende og lærerig workshop, der for altid vil ændre dit liv.

Praktisk info:
Workshoppen finder sted torsdag den 4. februar  og 28. april kl. 19-22 på Overgaden Neden Vandet 45, 5. th. på Christianshavn. Dørene åbner 18:30, og workshoppen starter kl. 19:00.

Pris:
1 billet: 495 kr.

2 billetter: 795 kr.

Køb din billet her

 

Det siger deltagerne:
“Hej Jakob. Har virkelig lyst til at sige tak for nogle lærerige workshops. Først: ‘Mer og bedre sex’ og derefter ‘Forførelsens kunst’. 2 vidt forskellige workshops. Dog begge uundværlige. Jeg var helt sikker på, at på ‘Forførelsens kunst’ workshoppen ville man få en masse inspiration samt ‘værktøjer’ til at forføre en mand. Det handlede dog om en masse andet – også om èn selv – hvilket var skide spændende. Du forstår at ‘forføre’ dit publikum og jeg gik i hvertfald hjem og var i stand til at gengive det hele for veninderne . Med andre ord… Det har sat sig . Så tak for nogle gode timer – dem kan man jo ikke få nok af. Jeg anbefaler disse workshops til alle mine veninder og venner . God weekend. Carina”

“Tak for en super lærerigt workshop, som bestemt har givet mig stof til eftertanke. Du er en fantastisk formidler.

Kh. Ditte”