Spil dine kort rigtigt #2

Tro/Moral/Livssyn
Det er en meget væsentligt flirt-impuls, at der er gensidighed med hende, du vil forføre/score. Kan man solidarisere sig med hinanden? Er der sympati for den andens holdninger og livssyn? Man behøver absolut ikke at være enige eller ligne hinanden som to tvillinger, men man skal have en nysgerrighed og interesse i det, den anden står for. Derfor er det vigtigt, at du er god til at give udtryk for dit livssyn, især hvis det rationale, du scorer efter, er et længerevarende forhold. For når hun (eller du selv) først opdager, at I slet ikke matcher eller har forståelse for hinandens livssyn, så slutter det med det samme.

Vi udtrykker ofte en del af vores livssyn gennem vores påklædning. Er du i Wall Street-businesstøj, stemmer du sandsynligvis til højre politisk og har en livsmission, der også indbefatter, at du vil tjene penge. Er du i hjemmefarvet busseronne og har farvet håret rødt, signalerer du, at du stemmer til venstre for midten, og at der er chance for, at du gerne vil tale om dit stjernetegn. Har du et stort rygmærke med bogstaverne HA – ja, så er signalet også temmelig tydeligt! Den måde, du bevæger dig på, går på – ja, hele dit kropssprog – fortæller også en masse om dit livssyn. Tænk bare på, hvor forskelligt en professionel atlet vil bevæge sig i sammenligning med en computerklog IT-fyr, måske med et godt lille mavebælte af cola og slik. Begge dele er livssyn, der bliver flashet. Og her er det rigtig vigtigt, at du er god til at sende præcis dit signal. Dels vidner det om, at du er en mand, der står ved, hvad han tror på – og dels vil du også appellere til de kvinder, du dybest set er mest interesseret i. Igen ikke overspille kortet. Så kan du virke alt for skråsikker og dermed som en mand med skyklapper, der slet ikke er interesseret i udfordring – her i form af flirt og forførelse. Er du omvendt dårlig til at bruge dit livssyn i flirten, kan du (og hun) få nogle ubehagelige overraskelser, når det går op for dig, at hun er til hagekors, og du er jøde!

Der er (heller) ikke i denne sammenhæng noget, der er rigtigt eller forkert.

Forestil dig f.eks., at du står i en bus. En lille hidsig dame står med sine poser i midtergangen, da bussen bremser hårdt op, og hun falder. En mand og en kvinde kommer spontant til at fnise og fanger i samme øjeblik hinandens blikke. Her er opstået en basis for en flirt. Et andet sted i bussen ser en anden mand og en anden kvinde, der heller ikke kender hinanden, forarget på de to, der står og fniser. De to forargede fanger også hinandens blikke. Her er der også basis for flirt og forførelse. Det ene par deler et livssyn om, hvad der er morsomt – det andet om, hvad der er forargeligt.

Er du meget åben for at høre andres meninger og holdninger, samtidig med at du ingen problemer har med at fortælle om dine egne ditto, så er du god til livssyn. Og det kan være rigtig godt at flirte med! Men som sagt: Er du en 10’er, skal du passe på med ikke at virke bedrevidende, arrogant og formynderisk.

Du kan øve dig i at blive bedre til at bruge dit livssyn også i forførelsen, både ved at tænke over, hvilket tøj du har taget på, og ved at diskutere mere med venner og familie, hvor du er åben i samtalen, men holder fast i, hvad du mener.

Hvis du ”faker” et livssyn, vil det helt sikkert give bagslag. Hvis hende, du har forført, er vegetar, og du bilder hende ind, at det er du også, så får du et stort forklaringsproblem, hvis I skal have et længevarende forhold. For hvad har du ellers løjet om?

Leg
Hvor god er du til at være til stede i nuet? At være impulsiv? Sørge for, at forførelsen/flirten frem for alt bliver sjov? Der skal være humor i en flirt! Selv det før omtalte forargede par i bussen vil have en fælles underholdning ud af at være forargede. Du skal kunne lege med kvinden. Hun skal grine, du skal grine. Du skal gøre det let for hende at være med i hele forførelsen – om det er timer eller flere måneder, vi taler om.

Kendetegnende for legen er jo, at vi glemmer, hvor vi er i tid og sted. Som børnene, der bliver optaget af legoklodserne, der pludselig er et rigtigt slot, hvor rigtige og farlige robotter angriber. Vi voksne leger godt nok med kønsdele i stedet for legoklodser, men legen er derudover temmelig ens. Vi morer os. Vi finder på. Vi griner, er spændte, udfordrer, udforsker.

Hvis du er dårlig til leg, kan du hurtigt komme til at virke for alvorlig, og kvinden vil savne din indre drengerøv. Det virker også aseksuelt. Så øv dig i at lege ved at lede efter din indre drengerøv. Hvornår går du amok? Er det til fodbold med drengene? Er det, når du spiller computerspil på nettet? Er det, når du er på jagt? Vi leger alle sammen på et eller andet plan. Hvis du ikke er god til det i forførelsen, så prøv at overføre den stemning og det, du føler og gør, når du leger, til andre sammenhænge.

Du kan også blive for god til at lege i forførelsen. Hvis du er en 10’er her, skal du passe på, at du ikke kommer til at virke for fjollet. Scoringen går op i hat og briller. Hun synes, du er supersjov, men alt for useriøs til, at hun tænder på dig. Igen: Skift til et andet kort.

Legekortet er utrolig vigtigt, fordi kvinderne heraf meget ofte aflæser, hvordan du vil være i sengen. Er du decideret dårlig til at lege, vil hun oversætte det til, at du er aseksuel og kedelig og uopfindsom i sengen. Er du god til leg, vil det få dig til at virke udforskende og udfordrende – en interessant sexpartner.

Tid
Enhver flirt og forførelse har en tidsafgrænsning. Det handler selvfølgelig utrolig meget om dit rationale i forhold til den forførelse, du er midt i. Er det værd at bruge flere år på at få fat i lige hende? Eller drejer det sig om et par timers forsøg? Eller måske et par måneder? Hvis du har styr på det, kan du bedre beregne, hvordan og især hvornår du skal spille dine kort. At være god til tid er at have en god timing!

Hvis du ikke timer din flirt rigtigt, så kan du tabe alt på gulvet. Kører du for længe på livssynskortet, kan du virke moraliserende; for længe på legekortet, så er du for fjollet. For længe på handlekortet, så kan hun springe fra, fordi det går for hurtigt. Osv. Det er vigtigt at have en tidsplan, så du kan beregne og time, hvornår hun er klar til kysset – og derfra selvfølgelig til dobbeltsengen,

Der findes ingen manual for timing, når man flirter. Så det handler om at have en god situationsfornemmelse. En ”gut feeling” for, hvornår du skal skifte taktik med lige netop denne kvinde. Og du skal også huske, at der findes kvinder, du ganske enkelt ikke kan score. Det kan der være tusind årsager til. Hun har måske en kæreste, eller jeres kemi matcher ikke (synes hun), eller hvad ved jeg. Og hvis det er tilfældet, er det rart, hvis du allerede på forhånd ved, hvor meget tid du har sat af til lige hende, så du kan gå videre til en anden, når du føler, at det her kommer ingen vegne.

Hvis din timing er dårlig, så kan du træne din situationsfornemmelse i forførelsen op ved at være meget bevidst om dit rationale, din tidshorisont og dine styrker og svagheder. Så kan du f.eks. teste dig selv i byen en aften, hvor du beslutter at forføre en bestemt kvinde og derefter beregner ca. 1 time til første del. Efter en time prøver du at fornemme, hvordan det går, og hvad du måske gør galt, hvilke kort du har spillet for meget, hvilke for lidt og hvilke slet ikke. Hvis du ikke har forført hende efter første tidsinterval, så bytter du simpelthen helt bevidst dine kort om og prøver noget af det, du ikke har gjort så meget endnu. Ser, om det virker bedre på hende. Overrasker hende ved hele tiden at gøre noget andet.

Hvis du er en 10’er til timing, skal du passe på med, at du ikke virker for kalkulerende. Så må du hive lidt frem i lege-, opfindsomheds- eller kærlighedskortet, så det ikke virker for tydeligt, at du kører efter en bestemt plan.

Kærlighed
I enhver flirt skal der være et incitament af sex – og i sidste ende handler sex jo om kærlighed. Det er den mest basale måde at få kærlighed på. Vi vil alle sammen gerne elske, og vi vil også gerne blive elsket. Med flirtens kærlighedskort giver vi udtryk for, hvor kærlige og imødekommende væsener vi er.

Kærlighedskortet er kropssprog, øjenkontakt – gensidig kemi. Du viser hende fysisk, at der er en grund til, at du prøver at score lige netop hende. Du lader din hånd glide ned ad hendes ryg. Du klemmer hende lidt ekstra tid, når du skal ind på pladsen ved siden af hende. Men det er også vigtigt, at du viser, at du er kærlig over for andre, der er til stede – uanset om du er en tur i byen eller scorer på din arbejdsplads.

At du er kærlig, viser, at du har overskud. Du har selvtillid. Det er et plus hos kvinderne.

Selvtillid er jo ikke at skræmme alle andre mænd væk. Det er at omfavne dem. Vise storsind.

Er du rigtig god til at vise kærlighed, vil det i sidste ende ofte være det, der gør kvinden forelsket i dig. Her er så også en faldgrube, fordi du, hvis du er god til kærlighed, skal gøre dig klart, hvordan dit rationale ser ud i forhold til kvinden, du ønsker at forføre. Hvis hun bare skal være en lille affære eller måske ligefrem et engangsknald, så er det tarveligt, hvis du gør hende forelsket.

En anden ting, du skal passe på med, hvis du er en 10’er, er, at du kan komme til at virke for blød. Manglende rygrad og spaghettiarme. Igen: Hvis det begynder at ske, så træk et af dine andre kort frem.

Et eksempel, jeg hørte om, var, hvordan en mand på en bar forsøgte at forføre den ene af to veninder. Det gik rigtig godt. Så kom den anden veninde og satte sig, hvortil han sagde: ”Vi sidder altså lige og snakker!” Rationelt og fornuftigt nok. Men uhøfligt og ukærligt. Begge veninder forlod ham med det samme – og så var den scoring forbi. I stedet for skulle han have givet den nye veninde en kompliment og en drink, så var hun helt sikkert gået af sig selv for at give sin veninde fred med den spændende og kærlige mand.

Hvis du virker ukærlig, vil kvinder nemt oversætte det til, at du også er hård og uempatisk i sengen. En dum skid! Det er der selvfølgelig nogle få kvinder, der ligefrem tænder på, meeeen … er det det, du leder efter?

Du kan også bruge dit kærlighedskort i dialogen. Når I taler om børn og familie, kan du være utrolig interesseret og snakke varmt med, alt imens du skruer ned for din passion for bilmotorer og hardcore pornofilm.

Er du dårlig til kærlighed, så kan du øve dig i små teknikker. Du kan f.eks. købe den der fjollede blomst, den lille sigøjnerkone står med – bare for at vise din kærlighed til kvinden. Du kan køre kærlige komplimenter af på hende. Hendes hår, der er unaturligt blødt. Hvor skønt du har det med at sidde sammen med netop hende. Hvis du her anstrenger dig lidt, vil du snart opdage, at små komplimenter, små gaver eller en anden form for lille betænksomhed vil gøre kvinden utrolig glad. Og det vil du jo gerne gøre for hende. Så selvom du, hvis du er dårlig til kærlighedskortet, må ’fake it till you make it’, så vil du helt sikkert ende med at blive bedre til at vise kærlighed, fordi det dybest set er noget, du gerne vil vise din potentielle partner.

Visioner/håb
Hvad er dit mål? Ikke bare med denne scoring og det rationale, du har besluttet dig for. Men med dig selv og dit liv. Hvilke af dine drømme er blevet til konkrete missioner? Hvor er du på vej hen i livet?

En mand uden mål er en mand i krise. Så medmindre du skal score en socialpædagog eller en psykolog, så er det ikke noget, der tænder kvinder generelt. Og så taber du!

At du har en vision om, hvem du er, og især hvem du er som mand – det er maskulint! Ikke bare i de store penselstrøg, men også i de små detaljer.

Der er næsten ikke noget værre for en kvinde end at møde en mand, der dybest set ikke ved, hvorfor han står op om morgenen. Han virker lallet, useriøs og doven – og sådan vil han nok også være i sengen!

En mand, der har visioner, ambitioner og missioner, er derimod fascinerende. Det er forførerisk, dragende og beundringsværdigt.

Selv det, at kvinden tydeligt mærker, at du også har et mål eller en vision om, hvordan din forførelse af hende skal forløbe (og gerne ende), er noget, du vil få point for. Du gør det let for hende at lege med, fordi hun er tryg ved, at du nok skal sørge for, det ender godt! Hvis du begynder at flirte i øst og vest med andre kvinder, fordi du ikke ved, hvem du egentlig vil have, så virker du useriøs. Mens hvis du er meget målrettet mod en bestemt kvinde, og hun tydeligt forstår dit signal, så er der meget større chance for succes.

I det hele taget gør det dig til en spændende mand, at du er visionær. Kvinder gider som regel ikke høre om dit arbejde, men de vil gerne høre om dine visioner – om det, du drømmer om. Hvis du er skrothandler og forsøger at underholde med, hvordan din hverdag forløber, så gaaab … er hun skredet. Men hvis du fortæller, hvordan du drømmer om at samle alle de gamle biler og så sende dem til Afrika, hvor de stadig kan bruges et par år endnu og måske ændre levevilkårene dernede – så bliver du interessant. Hvis du bor i garagen hos dine forældre, er det nok heller ikke jordens bedste konversationsemne. Men er du ved at spare op til en cykeltur Asien rundt og bor derfor hos dine forældre, så er du visionær og spændende!

Er du en 10’er til visioner, skal du være påpasselig med ikke at komme til at virke verdensfjern. Der er en risiko for, at det, du drømmer om, er så stort, at alt, hvad du gør lige nu – også i din forførelse – er en ligegyldig detalje. Og så vil kvinden ikke føle sig udvalgt og kan miste interessen.

Selve øvelsen, jeg vil anbefale, hvis du gerne vil blive bedre til at forføre, er, at du:

Gør dit rationale op. Hvad leder du efter hos den kvinde, du vil score?

Laver en indre tidsplan for, hvor længe du vil bruge på din scoring

Tjekker dine personlige ”kort” ud. Hvad er du rigtig god til (hvor er du en 10’er), hvad er du rigtig skidt til (hvor bør du forbedre dig), og hvor er du middel (kort, du måske ikke bruger nok – eller for meget)?

Så sætter du dig tilbage og lukker øjnene, mens du prøver at visualisere, hvordan denne scoring bliver helt perfekt. Fantaser om det perfekte forløb. Hvad hun gør, og ikke mindst hvad du selv gør. Hvordan ser drømmekampen ud, hvor du ender med at få det afgørende mål?

Og så er det bare om at gøre det!

Og ja, det lyder kompliceret, og der er frygtelig mange ting, man skal forholde sig til. Men tænk blot på dengang, du var teenager, og du godt gad cykle 3 km efter en bus, hvor jordens dejligste pige sad, bare for at få hendes navn og nummer ved hendes stoppested! Det er den energi, du skal have, når du skal forføre en kvinde. Uanset om det er kvinden i dit liv eller den lækre sild i baren til et one-night stand!