Skoletjenesten

Gennemsnitsalderen, for hvornår man har sex første gang, er 16,5 år i Danmark. Det vil sige, at over 80 % af jeres elever allerede har haft sex. Så de unge ved godt, hvordan første gang forløber. De har fået tudet ørene fulde med, hvor mange farlige kønssygdomme, der findes der ude og hvilke forskellige præventionsformer, de kan bruge for at forhindre sygdomme og graviditet.

Det, jeres elever ikke ved, og som de søger hjælp til, er den reelle seksualundervisning og de følelser, der kommer af deres seksuelle udvikling og som i nogle tilfælde kan føre til mindreværd og grænseoverskridende adfærd.

Det handler om at give de unge konkrete værktøjer og klæde dem på til et sundt og givtigt seksualliv, der vil følge dem resten af livet.

Foredraget, Sexskolen, er netop designet til at ramme de unge og hjælpe dem med at finde rundt i det seksuelle landkort. Foredraget er den seksualundervisning, der ikke står på skoleskemaet. Jakob Olrik, der har mere end 10 års erfaring i sexologi, vil på underholdende vis lære eleverne om dem selv og det samfund, de lever i. Han vil hjælpe de unge til at tænke selvstændigt og træffe de rigtige valg, når det kommer til sex, kærlighed og selvværd.

Foredraget varer 2 timer og vil være i øjenhøjde med eleverne, hvor Jakob bruger fortællinger fra sit eget ungdomsliv til at nå ind til de unge.

Inviter alle jeres elever til et underholdende og lærerigt foredrag, som de sent til glemme.

Book her.