Sex i det fri

Sol, strand og sommer. Du ligger ved siden af partneren, svedig afslappet – og liderlig.
Hun spørger, om du ikke lige vil smøre hende ind i solcreme. Dine hænder masserer hendes varme, fugtige krop – du bliver vanvittigt ophidset. På hendes åndedræt kan du høre, at det er hun også. Din ene finger rører udenpå bikinioverdelen hendes stive brystvorte.
Hun sukker, næsten stønner og siger så: ”Nej, det kan vi altså ikke, skat!”
For der er folk overalt. I er ude i det fri – men uden at være frie!

Så bliver det aften. I er kommet hjem, og du er helt udmattet af at tænkte på gamle fysiklærere, momsregnskaber, og hvad du ellers har brugt for at kontrollere den rejsning, der har været på vej hele dagen.
Nu griber du fat i din kvinde, og samtidigt med at hun skriger det, mærker du det selv; ”Av, av. Jeg er fuldstændig skoldet!”
Og du er endnu mere forbrændt, for du fik selvfølgelig ikke solcreme på.
Som to søstjerner med spredte ben og arme falder I i søvn i dobbeltsengen til lugten af branket kød.
Du drømmer om sex. Sex på stranden, i vandet, i skoven, i regnen, under nattehimlen. Sex der er en lille smule forbudt – får det gør man ikke. Præcis som din partner mente.
Men jo – det gør man – og ja, det skal man.
For det er skønt at følge sine lyster – lige når de er der, og ikke i et forpint drømmeland, hvor hver bevægelse hæmmes af at huden har trukket sig rødglødende sammen.
Og det er slet ikke forbudt i Danmark. Så længe man overholde loven om blufærdighedskrænkelse – må man principielt have sex, hvor og hvornår man vil. Så spring ud i sommervarmen og nyd det!

Læs også: Kærlighed på ferie