Privat konsultation

Lige nu søger Jakob Olrik unge (15-20 år), der er interesseret i en gratis konsultation. 

Mangler du selvtillid, og sammenligner konstant dig selv med andre? Har du svært ved at finde en kæreste, eller føler pres i forhold til sex? Er dine forældre blevet skilt, eller bliver du mobbet i skolen? Måske trænger du bare til at dele dine tanker eller få nogle gode råd med på vejen? Skriv et par ord om dig selv og hvorfor du gerne vil udvælges til en gratis konsultation på info@olrik.net . Du skal være indstillet på at sessionen lydoptages til senere brug, men at du optræder 100 % anonymt. 

Konsultation hos Jakob Olrik

Jakobs mangeårige virke har hjulpet tusinde, og skabt glæde og begejstring hos singler og par. Specielt Jakobs træningsprogrammer der har udspring i psykologi og praktik fra hele verden, har hjulpet mennesker på vej til kærlighed. Både den fysiske og kognetive tilgang skaber et unikt rum for udvikling, specielt grundet at forløbet er struktureret som et træningsforløb.

Pakkepris:

Par: 5 lektioner = 3 par sessioner + 2 individuelle  4.995,-

Single: 5 lektioner = 3995,-

Konsultation for par

Sexlivet, kærligheden, glæden og nærheden, som ellers kendetegner et godt og varmt parforhold, kan hurtigt bliver en mangelvare i en travl hverdag med pligter, børn og karriere. I perioder opleves det som om, at godelivet er helt væk – måske for altid. Skænderier og konflikter fylder det hele eller sker der bare ikke noget som helst. Problemerne får lov til at ligge. Samtalen er gået i stå. Gnisten er væk!
Hvor blev kærligheden af?
Problemet er oftest manglende forståelse og indlevelse i hinandens verden. Varmen og nærheden dukker op, når der igen opstår forståelse og indføling.

Enkelt konsultation

Har du rejsnings- eller orgasmeproblemer? Mangler du selvtillid eller selvværd ? Er du utilfreds med din krop eller synes du andre har det meget lettere, når det handler om det modsatte køn? Føler du dig afhængig af bekræftelse? Måske trænger du bare til at dele dine tanker, lære dig selv at kende eller få nogle gode råd med på vejen?

Praktisk info

Konsultationen er rådgivningsbaseret og vil give dig inspiration, værktøjer og mod til at udvikle dit sex- og kærlighedsliv.

Fælles for konsultationerne er, at de varer 1 time og foregår på Christianshavn hos Jakob Olrik i trygge og hyggelige omgivelser.

Priser

– Enkelt konsultation: 950 kr.
– Konsultation for par: 1495 kr.

Book din konsultation hos Jakob Olrik
her