Orgasmer

Du kender det måske alt for godt. Sidder med veninderne, hvor et par af dem fortæller om de vildeste sexoplevelser. De seneste erobringer. Forholdet der pludselig er så hot, som den første nyforelskelse – og frem foralt: sex. Orgasmer der får veninderne op at flyve på de lyserøde skyer. Orgasmer der stadig sender små kramper af fryd gennem dem, mens de under fortællingen mindes oplevelsen.
Og der sidder du. Skal gøre vold på dig selv for at glædes på venindernes vegne. Men dødmisundelig.
For hvorfor sker det aldrig for dig? Hvorfor kan du ikke få en orgasme?
Du har måske en svag erindring om engang for mange år siden, hvor du tror, du havde en. Men det er ikke sket siden, så måske husker du også det forkert.
Du har måske forsøgt selv derhjemme? Kælet så meget for missen, at den er blevet naturligt glatskrabet, spulet med bruseren så den er helt blankpoleret. Måske har du helt givet op. Gider ikke engang onanere mere.
Og dybt inde i dig lever en fantasi om, at du bare skal finde den rette partner. Ham der kan forløse dig og få dig til at fjumse rundt med små hvide fnuglette englevinger, mens du stønner og hulker i orgasmens ekstaser – ligesom du hører dine veninder fortælle.
Men, men, men.
Hvordan kan du forvente, at en mand kan tilfredsstille dig, hvis du ikke engang kan gøre det selv? Orgasme er ikke noget man ’får’. Det er noget man ’tager’.
Og giv endelig ikke op – for det kan du sagtens lære dig selv!