Orgasmer #2

Kvinder og orgasme

Det kan være svært at få orgasme. Undersøgelser viser, at op mod 30% af alle kvinder aldrig får orgasme, og endnu flere har meget svært ved det – i hvert fald sammen med en mand.

Der kan selvfølgelig være nogle, der har kraftige traumer om deres seksualitet fra tidligere oplevelser, der gør det meget svært for dem, og utrolig få kan have fysiske skavanker, der umuliggør sex overhovedet. Men over en tredjedel af alle kvinder!

Niks. Det går virkelig ikke.

Hvis man ikke kan få orgasme eller har meget svært ved at få det, handler det næsten altid om, at man bliver stimuleret forkert rent fysisk, eller at man ikke er mentalt indstillet på at få orgasme!

Mange kvinder har fået den lidt fikse ide, at de sagtens kan få orgasme, når den rette mand, prinsen på den hvide hest, kommer og forløser dem. De hører ”eventyret” fra veninder, der har fået de vildeste orgasmer med en eller anden mand, og så lægger de sig klar i sengen, klar til, at vi skal forføre og forløse – bringe dem op i de højere luftlag!

Men, tøser! Ikke nikke nej!

I skal selv tage ansvar for jeres orgasmer. Hvordan kan I forvente, at en mand skal kunne give jer orgasme, hvis I ikke engang selv kan gøre det?

PINSETILBUD 2 FOR 1- ‘MER’ OG BEDRE SEX’  NØRRESUNDBY 14/6 2017

Så hvis du er en af dem, der har svært ved det, så handler det om at komme i gang.

Det første, du kan gøre selv, er at lære at elske din kusse. Det gør du kun, hvis du lærer den at kende. Tag et spejl og undersøg dig selv. Gerne en gang om dagen. Du vil opdage, at du hurtigt får et helt almindeligt forhold til, hvordan du ser ud i skridtet.

Det næste og mest essentielle er, at du skal lære at onanere.

Jeg har skam mødt kvinder – skønne, smukke, kloge kvinder, som jeg begærede og var helt vild med – som aldrig havde fået orgasme. Når det er sket, spørger jeg tit, hvad de fantaserer om, når de onanerer. Og ufattelig tit svarer lige præcis de her kvinder, at de slet ikke onanerer!

Du må ganske enkelt som kvinde begynde at røre ved dig selv. Jeg vil mene, man skal onanere mindst 2 gange om ugen for at få et godt sexliv og for at opnå orgasme med en mand. Hvis du er i et parforhold, kan du sagtens onanere sammen med din mand.

Det synes vi mænd, er vildt frækt!

Du skal stimulere din klitoris. Få det til at kilde i maven – give dig selv en orgasme.

Og til det skal du naturligvis også bruge fantasier.

Sexfantasier behøver ikke at handle om, at du hænger i bollegyngen på en sexklub, eller at tre brandmænd pludselig dukker op i dit soveværelse. Det kan være hvad som helst. Det kan være ham den flotte uddeler nede i Brugsen, som smiler med et lille glimt i øjet til dig, så du hver gang får en lille kildren i maven. Det kan være erindringen om en sexleg, du havde med en mand, du var virkelig vild med, også selvom du heller ikke dengang fik orgasme – men måske var det lige ved.

Fantasier er vildt forskellige. Og fordi det er dine egne, kan de være så perverterede, almindelige og bizarre, som du har lyst til.

Og det er lige præcis lyst, det handler om!

Det skal også med det samme understreges, at det er en rigtig god ide at have flere fantasier.

Hvis dine seksuelle fantasier er kedelige og monotone, så bliver dit sexliv det også.

Øv dig i at fantasere – og begynd så at onanere! Mindst 2 gange om ugen! Det burde næsten været et folkekrav.

Men igen: Hvis du gerne vil have orgasme, så må du selv tage ansvar for det. Når du ved, hvordan du kommer, så kan du også fortælle din partner det. Du kan ligefrem vise ham det. Det vil han gerne vide! Så kan han tage den derfra!

En anden stor bremse for, at kvinden får orgasme, er, at hun ikke er mentalt indstillet på det.

Det er vigtigt, at kvinden er til stede mentalt, når I har sex med hinanden. Alt for tit ligger hun og tænker på, om hun nu huskede at tænde for opvaskemaskinen, eller om hun alligevel skal købe de der sko, hun måske ikke helt har råd til.

Også helt klassisk er det, at kvinder ligger og er mere optagede af, om de ser tykke ud i en bestemt stilling, eller om de mon lugter dårligt – frem for at nyde, hvad der faktisk sker med deres krop.

Helt forkert indstilling!

Kvinde! Når du har samleje, skal du ikke tænke på dig selv i alle mulige andre sammenhænge. Du skal tænke på, hvad du er lige nu: Du og din krop er ét med den seksuelle nydelse! Du er et kønsorgan! Ikke bare i skridtet – men hele dig!

For en gangs skyld har vi alle, både kvinder og mænd, lov til fuldstændig at slippe kontrollen!

Jamen, så gør det dog!

Hvis kvinden har indstillet sig på, at hun vil være 100% til stede i samlejet, og har hun trænet fantasier og onaneret sig selv til orgasme 2 gange om ugen … Jamen, så kan alle kvinder få orgasme med en mand, hvis han også er god til at stimulere hende, eller lader hende gøre det selv.

Så kan kvinden lige før klimaks, hvis hun har brug for det, bruge en af sine egne fantasier og lade den køre for sit indre øje. Men lur mig, om det bliver nødvendigt, hvis hun allerede da har sluppet kontrollen og givet sig fuldt hen til sexakten.

Orgasme handler i sidste ende om at være egoistisk. Lige på det punkt må kvinden gerne tænke som en mand og bare tage den. Jeg vil have orgasme! Det er min ret! Om du så skal skamride ham eller indtage mere eller mindre flatterende positioner for at få det!

 5 hurtige:

1.Undersøg dig selv med et spejl – lær din kusse at kende.

2. Opdyrk dine sexfantasier.

3. Stimuler din klitoris.

4. Onaner mindst 2 gange om ugen.

5. Tag ansvar for din egen orgasme!

Mænd og orgasme

Der findes også mænd, der ikke kan få orgasme.

Meget tit handler det om kontrol, og det er ofte lidt det samme, som når vi ikke kan få den op at stå – nemlig præstationsangst!

Manden kan være alt for meget til stede ovre i kvinden. Det bliver helt enormt vigtigt at please og tilfredsstille hende. Alt hans fokus er på, om hun har det godt, og hvordan hun oplever ham og det, han gør.

Alle hans følelser er i hende – og han er ikke ude i sin pik, hvor han bare kan tage sin orgasme, når han vil det.

Det hurtigste råd er derfor, at du bliver nødt til at trække din opmærksomhed tilbage i dit eget underliv. Du skal, som kvinden, tænke på dig selv som ét stort kønsorgan: Du er en pik! Og du tager din ret!

Nogle gange er det virkelig ikke mere kompliceret end det!

Der kan selvfølgelig være forskellige årsager til, at manden ikke kan få udløsning eller rejsning. Han kan være så følelsesmæssigt engageret i kvinden, han er sammen med, at det overskygger alt andet fokus. Hvis han f.eks. tror, at hun kan være kvinden i hans liv. The one and only. Så bliver det helt absurd vigtigt for ham, at han vil være den spanske superhingst i sengen – så vigtigt, at han kun fokuserer på, hvordan hun skal opleve ham, og glemmer at tænke på sig selv. Og så ender han i stedet som en lille tibetansk tæppetisser eller en rusten russisk kampvogn, der ikke kan fyre missilet af, når det gælder.

Rejsningsproblemer kan der naturligvis også være fysiske årsager til, især hvis man er lidt oppe i årene. Den må man tage med sin læge.

Men har mænd først prøvet et par gange, hvor det kneb med rejsning eller orgasme, kan det blive selvforstærkende, fordi vi derefter fokuserer så meget på netop det problem, at vi igen glemmer at være til stede i vores krop – i vores pikke!

Og så bliver vi nødt til at arbejde lidt med vores mentale indstilling:

Stop orgasmefikseringen!

Det gælder både for kvinder og mænd, at vi bliver nødt til at holde op med at tænke på orgasmen som alt, hvad et samleje handler om.

Hvis det er gået helt galt for et par, vil jeg varmt anbefale, at man aftaler, at ingen af parterne må få orgasme i en hel måned!

Virkelig! Konsekvens. Er du ved at komme, skat? Stop! Vi har en aftale! Slut – forbudt!

På den måde vil I opleve, at sex sagtens kan være fantastisk uden jagten på orgasmen – og højst sandsynligt få ny og spændende aktion ind i jeres soveværelse.

Der findes nemlig langt flere måder at pirre hinanden på end de traditionelle orgasmer. Og hvis du tænker på orgasmen som en proces, der handler om stimulering af et område, hvor det kilder, indtil du eller hun næsten ikke kan holde nydelsen ud, så vil du opdage, at kroppen er én stor orgastisk organisme fyldt med erogene zoner.

Fortsættes i morgen 

LÆS OGSÅ: SÅDAN VIL HUN SLIKKES