Onsdagsrullet

Alt for mange mænd kender denne situation: Det er blevet den ugeaften, hvor I har aftalt de ’ægteskabelige pligter’ skal indløses. Du venter til hun slukker natlampen, hvorpå du ruller halvanden gang rundt. Lander ovenpå konen – og 2 minutter efter ruller du tilbage på din plads. Forløst – men underligt tom og ligegyldig. Du har banalt sagt onaneret i din kone. Som du gør en gang om ugen for at fastholde en illusion om at jeres forhold fungerer – er normalt. Men det er det ikke! Du er blevet onsdagsruller!
Der er naturligvis ingen tvivl om, at vi har forskellig sexlyst. I perioder kan den ene i et forhold endda næsten helt have mistet lysten. Lad mig understrege, at det sandelig også kan være kvinden, der har mere lyst end manden.
Mest er det dog omvendt. Kvinder kan nemlig lukke helt ned for deres lyst. Det kan mænd ikke! Men hvis begge ønsker at bevare forholdet, kan man ende op som onsdagsruller, hvor kvinden har gjort sex til en handelsvare i forholdet. Han får sex, hun får fred – og opfører han sig ikke ordentligt, kan hun lukke helt ned! I onsdagsrullerforholdet har kvinden prostitueret sig, hvor prisen for sex er, at han har lagt vasketøjet sammen, ordnet opvasken og besøgt svigermor.
Det dur altså ikke, kære piger – det er den sikre vej til ikke bare at ødelægge jeres forhold, men også begge parters kropslige selvværd – og det kan være ødelæggende ikke alene for det I laver lige nu, men også for jeres fremtid – sammen eller hver for sig!
Ofte er onsdagsrullet blevet en vane – også for kvinden. Så er det altså på tide at bringe noget liderlighed ind i forholdet igen.